Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att tro...


Jag trodde
Det skulle bli enkelt
Bli lätt
Att glömma
Komma över
Att du vilar
I en annans famn nu
Jag trodde nog
Att det skulle bli lätt

Man tror

Så mycket...



TT

(c) 2014




Fri vers av TT
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-05 10:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppet är det sista som överger en människas tro.
Känner igen mig i denna text.
2014-09-03

  Maiah VIP
Att leva i saknaden och besvikelsen är mycket mer komplicerat än att tänka lösningar kring uppbrottet
2014-08-14

  Coldasice VIP
Kärlek är aldrig enkelt..

2014-08-12

  Maria Sundelin VIP
Bra.
Håller med
2014-08-05

  wildah
Jag håller helt med, att lura sig själv är svårare än något annat!
2014-08-05

  Teresia Ridell
Berörande ord. Ja man tror så mycket ibland..
2014-08-05

  Angel of love
En text som känns.
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT