Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prutar ej på kärleken

Du värmer mig djupt i mitt hjärta
du förstår och bryr dig om min smärta
Livet utan dig ter sig så avlägset nu
vill inget annat än vara jag och du
Kärlek som brister ut i blom
gör ingen av oss särskilt from
En lek i kärlek och lust
som tömmer oss på must
men även ger oss glöd
och en känsla av överflöd
Det är du och jag
denna dag som idag
men även om det roliga tar slut
har vi levt tillsammans utan prut.





Fri vers av JOLS
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-05 20:22



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt vacker.
2014-08-05

  Tanja H
Å så vackert!
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

JOLS
JOLS