Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakernas Tillstånd



Rötmånaderna i deras munnar
Har aldrig slutat att Avta.

De Lovar och Lovar
Politikerna

Tar i Hand och Håller Tal.

Ändå är De.Det Enda
Som håller oss kvar.

När vi själva gett upp

Hoppet om Framtiden
Ljuset där Framme

Som Vi alla Lever För

Och Lobbyisterna bakom
Deras Ryggar.

Med sina Knivar
Färdigslipade

För att få sin del av kakan

Själv skall jag kratta på
Min Katts Grav

Plantera om mina Hibiscus Syricusa

Och hoppas på en Bra Sommar med
Varma Indiandagar framåt Höstkanten.

För någonstans skall
Bomber. Sprängas

Barn Födas

Och Solen Gå upp och ned.

För oss Alla.





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-05 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt och väl formulerat.
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP