Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika sätt att få ut sin röst

Det finns många sätt;
ett av dem är Ring P1.
Där kan man få mottugg av Täppas;
eller av Täppas näpsas.

Här på Poeter kan man också
få ut sin röst
men här är responsen
med tystnad, applåder
och kommentarer,
löst.




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-06 11:00



Bookmark and Share


  Connie
Precis så!
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP