Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generation död..

vi har inte tid o göra mat till våra barn eller oss själva

vi köar inne på snabbmat kedjorna eller utanför enbart
för vi inte har ork eller tid och göra mat

vi tror att vi äter och dricker rätt men läser man på innehållet
så ser man att vi tar livet av oss sakta men säkert

vi är generationen som sitter och äter med våra barn
med ett leende samtidigt som vi tar livet av oss....




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 288 gånger
Publicerad 2014-08-06 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan