Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller i sömnen

Jag släcker.
Jag är trött.
så trött.
Sluter mina ögon.

Jag faller!
Hjälp, jag vill inte dö.
Med ett ryck sitter jag upp.
Jag lever.
Men jag blev så rädd.
Hjärtat bultar.
Tårarna sitter i halsen.
Jag vill inte dö.
Inte nu.

Nu vill jag bara sova.
Snälla låt mig sova.
Jag vill inte falla.
Jag vill vara stadig.
Vara trygg.
Andas.
Jag kan andas.
Jag kan sova.
Det går.
Godnatt.




Fri vers av Ballongen i skymningen
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-06 21:30



Bookmark and Share


  menspoeten
Du är så bra! Jag kunde knappt själv andas när jag läste, känslor lyser igenom. Bra diktat!
2014-08-20

  Teresia Ridell
Ångest rakt av. Känns äkta.
2014-08-10

    ej medlem längre
Lite panikångest över det här. Rakt och snyggt.
2014-08-06

  Per "Läsaren" Sörqvist
du berör
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ballongen i skymningen
Ballongen i skymningen