Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt!

Mina ögon tåras varje dag
Mitt hjärta gråter floder
Min själ sörjer varje sekund
Min mun ler för evigt,,




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-06 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan