Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vitsord betyder betyg


Göteborgsk humor...

Idag hörde jag en stockholmare berätta
att göteborgsk humor är en slags gemytlig
värme i vardagslivet! Det mesta sägs
ofta med glimten i ögat!

Flott sagt av en stockholmare!

Så då är det väl dags för något
som i varje fall kan roa en del...

På en kongress i Kaverös
var det änklingar i en stor drös...
- Men hur var då den,
sa en undrande vän...
-Jo den var helt enkelt makalös!

En glad man ifrån Göteborg
sökte jobb, sa till sin stora sorg:
-Söker han jobben
blir det bara nobben!
Vitsord "too much" i hans CV-korg!





Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-07 11:29



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
underbar
2014-08-09

  ULJO
Härlig humor här
2014-08-07

  cilax VIP
kul och nytt, åtm för mig. tack
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt