Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så enkelt e det

Igår fanns en rädsla
i förgår en annan,

men ack vad fel väg det blev att gå
idag är idag
och ja det kommer säkert något hinder idag med

men det jag strävar efter vet jag
det är ännu ingen dag bestämt
så det som är det är

så enkelt e det
man får ta saker steg
efter steg
och börja med att sluta vända huvudet
mot vad som varit
för det är vad som kommer
som verkligen är något att snegla efter




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-07 12:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En dag i tagen vännen! Kramar och energi på vägen! <3
2014-08-07

    ej medlem längre
Låter sunt och väldigt bra, styrka till dig.
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson