Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

komplicerat

Inget är lätt
men svårigheterna
påverkar oss alla
olika

genom hela livet vi testas
blödande perioder
vi släpar oss genom sankmarken

Men livet är komplicerat
och ödet väljer sina offer
men ingen bra ide
att ta en spade och gräva
för vem vet
det du söker kanske bara kräver tid

Svaret har jag inte men ge upp
det gör jag den dagen
jag verkligen
behöver va 6 fot ned




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-07 12:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Svaren finns säkert där allt redan och visar sig när tiden är rätt..Du kommer att segra och övervinna hinder ..kram
2014-08-07

    ej medlem längre
Stark kvinna, håller på dig!
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson