Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gör mig ny Var dag som vi ser gry.


Min musa


Min musa skapar lugnet där jag bo
Får mig skriva, lär mig leva, får mig gro.

Min musa aldrig tvungen
Djupt i hjärta har hon mig stungen.

Min musa ger mig liv och kraft
En sådan jag aldrig tidigare haft.

Min musa gör mig åter funnen ny
Saknar henne åter nu när denna dagen gry.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-07 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP