Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänsklighetens vagga

För all del,
utöver världen blicka,
vår tid alltjämt diger.

Gälla barnaskrik,
ur mänsklighetens vagga,
oavbrutet stiger.

I vårt svenska lugn,
vi står,
som åskådare i ett akvarium.

Glöm då ej,
i vaggan likväl,
vi finner,
vårt observatorium.

Vi - är vaggan.




Fri vers (Fri form) av Himlarymder VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-07 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himlarymder
Himlarymder VIP