Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesu, dagar tre

Döden tog vår käre Jesu Krist
Vart blev han så av?
Denne man som mången mist
Skulle inte tillbaka före tredje dan
Vi kan vara säkra på att han lämnade stan
Upp till himmel han for
Enligt hans egen mun
Men andra talar
Till fängelse för andemakter,
Kom han för att predika
Ja för att stämma in i segersången
Dödens hantlangare fick låna sitt öra
Och själve Satan Jesus störa.
Att hans välde nu har nått sin topp
Och kommer att rivas ned,
En sten i taget.
Han for till Hades
För att hämta alla sina kära vänner
Från Abraham och fram




Fri vers av Himlarymder VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-22 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himlarymder
Himlarymder VIP