Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord räcker inte till

Jag har sökt dig så länge,
Och idag står du framför mig.
Du ler mot mig,
Ser mig såsom ingen annan gjort förut.

Hur ska jag kunna beskriva denna känsla?
Det bubblar i mitt bröst.
Det bubblar i min mage.
Det känns som en frisk vårbris,
med löftet om att sommaren kommer snart.

Det känns som att alla mina problem rinner av mig.
Dina ögon tar bort all min smärta.
Ditt leende...
Hur ska mina ord räcka till?

Jag det närmaste jag kommer är;
Jag älskar dig.




Fri vers av IsabelTarberg
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-07 21:15



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Fin kärleksförklaring
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg