Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sov fågel, sov

lätt vingfladder
oroligt
inget att bry sig om: lyssna inte
sov

fågeln kastar sig mot fönstret
instängd
vingarna slår hårt
i vargtimmen

snart blir det tyst
sov




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-07 22:12



Bookmark and Share


  aol
Ruggigt bra fångar diktarjaget en stämning ,
2014-08-25

  ULJO
Tark text om instängdhet, mycket bra skaldat.
2014-08-07

  Ingela Svenson VIP
Olycksfågel...
2014-08-07

  walborg
Olycksbådande stämning
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger