Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplevelser

När allting blir till ord
Varje händelse
Varje tanke

Hjärnan förvandlar allt till ord
flytande meningar
och en rytm

orden, texten är det allra vackraste jag vet

Vänskap som jag kan fånga
utan att ta på
är som en dröm
fast i verkligheten

Min värld
är
både utanför
och
i
verkligheten

Min fantasi är precis lika verklig och rörande
som min verklighet.




Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-07 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan