Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paret från Höör

Ett frigjort par ifrån Höör
hade tävling i hur man förför
Varje gäst till deras säng
gav förföraren poäng
Mannen vann - med en halv kyrkokör...




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-08 09:06



Bookmark and Share


  Angel of love
Haha åh den var var väldigt bra.
2014-08-23

  Lars Hedlin
;) Gillas! Mycket bra och skoj!
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP