Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om svenskars mjuka vänlighet eller om hur en anfader bet mandomen av en ovärdig.


valackare

vem förlorade
sin manlighet
av Filbyters bett

var handlingen
en symbol
mot vilda hästars

frihet




Fri vers av Bengt VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2014-08-08 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP