Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Summa Summarum




Sanningens torkarblad
Far fram och tillbaka
för att hålla kursen

Ekorrhjulen snurrar på
Där inne i Marknadsbilen

Full fart mot Framtidens
Investeringar

Vägbanan fulltecknad med
Beroende framkallande
Kärnkraft

Må stigarna vara myllrande
Vid sidan om

När Väggen vid Marknadens
Återvändsgränd.Slutgiltigt
Avtecknar sig.

Smällen när när Människornas
Krims Krams. ......Rämnar

Suset från Alltets Groende

När Naturen Återtar sin egen
Trädgård

En slumrande Regnskog
I varje Människas Hjärnkontor

Som aldrig går att Utrota

Lianer dinglar där i
kretsloppets stilla
visshetstecken




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-09 07:15



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag gillar din stil.
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP