Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns


Rivmärken

Du vaknar

Du ser mobbarkulturen

En dag slår du tillbaka

Svaga individer du inte vill slå

Du blir en slagpåse..




Övriga genrer (Aforism) av Federico Romano
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-11 17:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En studsande återklang med styrka i orden!
2014-08-12

  genni VIP
De här raderna känns...
2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano