Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt.

Jag vill bara ringa dig
men det har gått för lång tid
jag vill bara somna en kväll hos dig
men för mycket har hänt
jag vill bara tala klarspråk
men du skrattar bort det hela
och utan att du vet om det
har du ett övertag om mig
utan att du ens vet
att det finns en situation
mellan dig och mig
Jag vill inte ens att du kysser mig
det får han gärna göra
men tala finska med mig
så som bara du kan göra
lugnt och behärskat
då jag tappar allt jag har
och fall för mig
sådär lätt som du alltid gjorde
se på mig då jag går
som om det är ditt liv
jag vandrar ut med
en dag står jag på din trappa
igen
tyst och förlägen
och jag vet att du inte måste
höra ett enda ord
för att se vad jag behöver
jag saknar dig
min första sanna kärlek
och jag saknar mig
den jag kände att jag var
då jag ännu ville stanna hos dig.





Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-11 23:27



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Inte ofta jag får gåshud när jag läser men nu.. Känslan genom orden, berörs..igenkänningsfaktor.. De två sista raderna säger så mycket i sig.
Du skriver verkligen fängslande !
2014-08-12

    ej medlem längre
Väldigt stark text!
Känner igen mig.
2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam