Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångfalden är stor


För hur många olika slags varelser är det inte

som på jorden bor

Det är några stycken

Allt från myror till fåglar och blå valar

Både liten som stor

Så vet ni vad jag tror

Att livet i sig själv är ett enda stort mirakel

Att det är ett litet frö som i jorden eller i vattnet

med solens hjälp ständigt håller på och gror

För ständigt finner vi ju nya små varelser

med eller utan skor...

Ken Cassel
12/8-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-12 14:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fina tankar du har!
2014-08-13

  Nasrin
Väldigt fina tankar! kram
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel