Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

därför älskar jag dig så mycket.


jag kan se i dina ögon
exakt vad du tänker
innan du hinner forma
orden på tungan
samtidigt
visar du mig nya
oupptäckta sidor
varje dag




Fri vers av livräddaren
Läst 846 gånger
Publicerad 2006-03-31 16:34



Bookmark and Share


    vilsen
oho det ligger i luften ! du är grym, (och kärlek ÄR underbart)
2006-03-31
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren