Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland inträffar ögonblick som får hjärtat att svälla av berusning.


MAGISKA ÖGONBLICK

Att få uppleva det sköna i skönheten!
Ja under några sekunders ögonblick var jag transformerad och ingjuten i den
vackra bildens makalösa skönhet. Själen tycktes förenad... blicken var budbäraren
till mitt inre... det var som om en gud bevistade och känslosamt berusade alla
känselspröten i min kropp. En aning om det gudomliga, en försmak av det
sällsamma, en titt in i själarnas himmelrike. En slags förening!

Poff! Ja sedan flimrade känslan bort. Jag var mig själv igen. Förvirrad, tänkte jag
... va sjutton var det där? Besviken... var jag åter fångad i vardagens gråa färgskala
igen. Bilden tycktes blekna bort. Hoppas, hoppas tänkte jag... att fler magiska
ögonblick i framtiden väntar på min beundran.


Gurra




Prosa av gunnnar nylund VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-12 23:57



Bookmark and Share


  bumerang
Känner igen. Fint beskrivet ögonblick
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP