Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SENT SKA SYNDAREN VAKNA!

 

Jag hör en sång

ding dong ding dong

Nåt är på gång

trumpetar gång på gång

I min hörselgång

som ej är trång

Utan avbruten stång

av åldern lång

 

Olyckstalet syns

behövs ingen synsk

Ena ögat förstår

det andra önskar missförstå

Sanningens sötma

att kroppen vill ruttna

Synen är hemsk

men blinda ögat som en dum svensk

 

Tänderna ramlar

när den svenska tigern famlar

I mörkret

sökande efter ljudet i dunklet

I ett sista försök

att få ett påök

Till plånboken

men jobbskatteavdragsljudet är dödskroken




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-13 01:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas dock inte alltför sent.
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP