Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trodde inte det var sant när jag såg en sådan stor lögn så många gånger mässas så många gånger i reklamakterna på "Lotta på Liseberg" för tre veckor sedan.Vet inte om det var tio men i alla fall flera gånger.SKRÄMMANDE att lögner tydligen lönar sig...


Hitler-recept används i Tv-reklam

 

Hitler sa

ljug stort

Alliansen kör Tv-reklam

av samma lort

 

Hitler sa

säg lögnen många gånger

Alliansen mässade

nästan tio gånger om sin tårta bland Lottas sånger

 

Hitler sa

sen tror folket dig

Alliansen hoppas på en liknande

nazistisk grej

 

Säg nu inte

att liknelsen inte är sann

Gå inte på den finten

titta rakt in i tårtans brandtal

 

Arbetslösheten har inte minskat

trots deras åtta år vid styret

Ändå fortsätter de sitt lögnande röstfiske

hoppas deras tårta är självmordsrepet

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-13 10:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på mare.
2014-08-18

    MelodyOfMemory
Synd att det är sant.
2014-08-14

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Så sant vi har tappat tro på alt, media har inget renommé länge.
Snart kommer vi att beskylla på tv reklam, när man blir gravid.
Som i Rumänien. (Idag skrattade jag) av en 24 år flicka som gick med klåda till kvinnlig gynekolog och blev med oskulden och gravid.
När kom polisen läkare hade ingen legitimation och vård lokalen var i en källare, men hon hade råd med tv reklamen & visit kort. och kvarterens goda ryckte hänvisade flicka till den platsen…
Läkaren svår på polisen att den stor inte länsstyrelse Hälsö Vård hon tillämpar bara, Vård?!
Kolla på: 117 117 vad skriver på reklam i tunnelbana.
_________________________________________
Värda bara på grund av släktträdet.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/valaret2014/riksdag/Kandidaterna/

2014-08-13

  mare VIP
Media ska man ALDRIG
lita på, vilka lögnare!
Din text fångade mig
sanningens ord!


2014-08-13

    ej medlem längre
TV är ett bra sätt att metodiskt bearbeta in de "rätta åsikterna" i folk.
2014-08-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det var är både humoristisk och sanningshalt sagt, till kinden.
/tack jag skrattade gott...
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP