Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kramen





Du öppnar armarna


Med kinden mot ditt bröst

mumlar jag orden


Det gör ingenting

att du inte hör vad jag säjer


Oron

lossnar

ändå




Fri vers av bittemi VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-13 19:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
SÅ ömt!
2014-08-15

  © anakreon VIP
Närhetens betydelse för välbefinnandet vackert fångad.
Calle
2014-08-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Så mycket känsla i få rader! Fint diktat.
2014-08-14

  Bibbi VIP
Fint.
2014-08-14

  Lehva VIP
Så fin! Känner igen känslan. Bravo:-)
2014-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott att känna sådan trygghet...
2014-08-13

  Marita Ohlquist VIP
En trygg famn är lugnande.
Är som balsam för själen.
2014-08-13

  Teresia Ridell
Tryggt. Fina ord !
2014-08-13

    ej medlem längre
fint! är det skrivet..
2014-08-13

    ej medlem längre
Kärleksfullt lugn.
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP