Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något av dej

I dina ögon fångade jag

något av natten,
något av dagen

något av solen
och av månen

något av is
och av hetta

något av havet,
något av himlen

Allt var där

Och ändå,
ändå var detta

bara skärvor av vad du är




Fri vers av bittemi VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-13 21:37



Bookmark and Share


  Sanna Forsman
Vackert klingande ord om mosaiken i det som är och som på kärlek bär. Fint!
2014-08-26

  Wolf Wallström
Låtsas att jag var dej.
2014-08-16

  Lars Hedlin
Verkligen fint!
2014-08-15

  aol
Underbart sant skaldat,
2014-08-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar hyllning till kärleken, den stora livsomvälvande!
2014-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbar beskrivning av den stora kärleken!
2014-08-14

  Bibbi VIP
Gillar.
2014-08-14

  Lehva VIP
Du beskriver en omtumlande kärlek. Härligt.
2014-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
Och alla småbitarna blir till slut en helhet...fint...
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP