Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är det något med det

Det vi delar

Visst är världen lite närmare
Visst säjer vi ja lite oftare

Och visst är det blå lite blåare
och det röda rödare

Visst ler munnarna lite bredare
Och glassen smakar godare

Och ljudet från vågorna
och fötterna mot sanden
Visst känns det friare, varmare

Visst blev det en ny dimension




Fri vers av bittemi VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-13 21:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Förhoppningsvis.
2014-08-24

  Teresia Ridell
Enkelt och fint. Ja visst är det så !
2014-08-18

  Wolf Wallström
Hoppfulla rader, om nya tider, som vi delar med någon.
2014-08-16

  Lars Hedlin
Jätta bra skrivet!
2014-08-15

  Ljusletaren
Nämen detta var ju en dikt med ord som precis behövs i tiden :-)
Ser och gör vi som du säger så är vi på rätt väg. Tack för mycket bra ord/kram
2014-08-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek i nygamla kläder!
2014-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Det man delar i kärlekens namn berikar livet på alla sätt!
2014-08-14

  Lehva VIP
Ja!. Precis så...:-)
2014-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...allt blir bättre när man delar...härliga rader...
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP