Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarlevnad





Allting är inte förlorat

Någonting finns
Alltid att hämta

Ur minnets Kvarglömda
Byrålåda

Av det som blivit
Till ett Levnadsöde

Glöm aldrig bort

Du är fullständigt Unik!

Precis som vi alla andra.

För vad är väl en
Fylld kassakista.

Utan Stjärnglans

Tomt,som löften
Utan mening

För du har ju
fortfarande.
Saker kvar att ge.

Och
Som ur ett Mirakel.( Tjena! Di Leva)

En liten Tingeling
Som far omkring

Och strör Stjärnglans
Inuti din hjärna.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-13 21:54



Bookmark and Share


  i af apa
vad kul & kvickt...! & djupt där bakom...
2014-08-14

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina fina ord.
2014-08-14

    ej medlem längre
Åh vad bra den här var,tack!
2014-08-14

    ej medlem längre
Härligt fint flöde, gillar och sparar!:)
2014-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Läser och nickar instämmande.
2014-08-14

  Åsa Njunjes
Underbart skrivet med stjärnstoff mellan bokstäverna.
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP