Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man må säga vad man vill om Robin Williams

och hans självmord
Nano Nano
Men jag gillade gubben , killen
Endast sextiotre år gammal/ung
Jumani en av hans bättre filmer, enligt mig
Men R.I.P broder
Allt gott till dig däruppe i himmelen
För vi syns och hörs en dag
Men till dess får du sköta om dig och ha det så bra
För nu behöver du i alla fall inte lida något mer
Tror jag...

Ken Cassel
13/8-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-13 23:59



Bookmark and Share


  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Såg filmen Uppvaknanden igår på SVT, hade glömt bort den men så bra! Åh, Jumanji :) fint skrivet.
2014-08-17

  aol
Sant ett geni var han som kunde växla så magiskt mellan skratt och gråt,
2014-08-14

  Oscar E Quinn
HELT RÄTT! Han var ett geni inom Teater, han fick oss att skratta och att beundra honom då han var allvarlig i sin roll... Han fick oss att gråta som jag gråter nu när en konstnär bara bärs iväg av demoner..
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel