Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det tänkta nu!

Gör det du gillar idag
vi lever inte i evighet
och ta i lyckan fatt
även om den bara slår till
i ett kort ögonblick
när du fick chansen
att vara med
i just den dansen...

I livets rundor här och där
det blir plus och noll
men all kontroll
hinns kanske inte med
när man är i farten
lätt att tro
att alla är gott med
se´n då, från starten...

Vad vi än gör och tar oss för
det sägs
i morgon väntar
åter en ny dag
men om man då
är helt ur slag
hur skall man
då grabba tag
i det man borde gjort
för kärleks skull
redan: Idag!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-14 14:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord...skjut inte upp till morgondagen det du kan göra idag...
2014-08-18

  ULJO
Klokt skrivet
2014-08-15

  Olof Lagerhorn VIP
Fint och klokt skrivet om att ta tillvara på tid och möjligheter.
2014-08-15

  Ezmeralda VIP
Just så varje dag, lev och ta för dig!
2014-08-15

    Dan Myrbeck
Klokt!
2014-08-14

  genni VIP
Viktiga ord, vi måste leva, varje dag, varje minut.. kram
2014-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Rubriken säger allt!
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt