Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Artemis


Det enda,
som kan övervinna mitt mörker
är din kärlek.

Men ibland känns allt för starkt
och jag försvinner,
in i den mörka skog som är min.

För precis som hinden
behöver jag få slicka mina sår,
i ensamhet ibland.

Och ibland, behöver jag lite tid
för att kunna se ljuset
och våga ta striden igen.

Eller påminna mig om, att det enda
som övervinner mitt mörker
är din kärlek.







Fri vers (Fri form) av Katinka VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-14 15:30



Bookmark and Share


  Håkan Barck
Ljuvligt skrivet!
2015-01-21

  Ingrid Trolle
Mycket vacker poesi.
Artemis den mest fascinerande
gudinnan håller säkert sin hand
över dig. Kom ut ur skogen.
Vi hälsar dig med glädje!
2014-09-27

  Jordgubbsodlare
Gud vare med dig mitt barn, älska i frid!
2014-08-28

    Lars Gullberg
En dikt fylld av tankesmedja
först ser jag mänsklighet

Också integritet

livets behov och allt det som det innebär

En mogen och vacker text Katinka

som beskriver det viktigaste
av allt tror jag
genom hela livet

Lars
2014-08-28

  Magica VIP
Vackert.
2014-08-28

  Mike
En oerhört vacker text om att våga ta emot kärlek, att känna att man är värd kärlek. Din dikt visar mognad och insikt. Lämna den mörka skogen bakom dig, du är älskad.
2014-08-17

  Fredrik P. VIP

Innerlig förklaring till kärleken!
2014-08-15

  ULJO
Ljuvligt skrivet
2014-08-15

  Ninananonia VIP
Tycker om
2014-08-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket fint samt ärovördigt.

Artemis romerska motsvarighet, den heliga gudinnan Diana, hade just sin sakrala dag den 13 augusti.

Inför henne, inför alla Er,
lägger vi oss ner.
2014-08-14

    ej medlem längre
Fint, starkt och innehållsrikt!!!
2014-08-14

  Lars Hedlin
Verkligen fint!
2014-08-14

  byggpoeten
Vackert, riktigt vackert
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP