Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarnatt i Falun





När Sommarnatts Vinden
Drar så stillsamt

I ditt hängande Hårsvall

Då är det Dags

Att se in i varandras ögon
efter Dagens brådska

När våra händer Rofyllt
smeker våra Längtansfulla
Kroppar

Trots

Den
Mosaikblå Saknaden

Och

Den
Rosenröda Sorgen


Oss Fattas Inget


Utan Rädsla låter vi
Natten smälta bort

Till en ny Morgon
Därute
Vid Björksnåren

De Torkade Mjölonbladen
På Trappen

Får vi sopa bort
En annan gång


Oss Fattas Inget.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-14 18:06



Bookmark and Share


  stig wikman
VACKERT
SEFARGE.

KRAM.
2014-08-20

  Rise Little One
så vackert bildspråk och orden väckte tankar...
2014-08-15

  i af apa
tänk så kan det också vara! fint slut...
2014-08-14

    Jag är fan större än Sartre VIP
Ditt ordflöde ger mig en bra känsla. Jag liksom bara föll in i det. Tack för den läsningen!
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP