Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och bara ÄR



efterdyningarna
av dig



rör sig ännu
lustfyllt
inom mig



och jag
skyndar ej



utan vilar
kvar här med
dig




och bara ÄR









Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-16 12:22



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Härligt!
2014-08-16

  Lars Hedlin
Oj i sådan känsla vill man gärna vara ;)
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell