Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pladder på kvällskvisten

jag vet att tiden krymper
trots tafatta kurser i överlevnad och intagande av ekologiska produkter.

utrymmet blir mindre
och snart slår jag krokben på mig själv

jag räds
men ljuger för mig själv ideligen
ity livet är så roligt

okej
det är som det är




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-17 00:47



Bookmark and Share


  walborg
Vi får leva rikt hängandes i ett snöre över avgrunden i tilliten
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP