Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Robin


Alltid levande
närvarande

med ett stort hjärta för konsten
en ordens mästare

gjorde mig glad och tankfull

Livet tär på oss
ger oss ärr för livet

Robin
du var och är min idol

ity du var en människa
på vita duken





Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-17 01:03



Bookmark and Share


  Kulkub
En stor man.
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP