Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katarsis Till Havs






När Jag tröttnat
På Slingerbultar

Som möter mig
På Torran Land

Hoppar Jag Ombord
Och låter mig Färdas
Till Havs

Kalahari Sahara Gobi
Så många Öknar

Att Begrava sina Förträngda
Lögner / Sorger
I
Som små Förtorkade Mumier
Blir de Ändå.
Förvarade i mitt inre


Men Här på Öppna Havet. Framträder De
Klipper bort dem

Låter dem Blåsa iväg . .... ..
. .... .. Över Horisonten

Bara

Den Oändliga Friheten
Blir Kvar


För Havet. Havet Ger och Tar


Det Vet Envar




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-17 10:32



Bookmark and Share


  Connie
Precis så!
2014-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2014-08-17

    ej medlem längre
Ja,den här gillar jag också.
2014-08-17

  KattenKin VIP
Gillar direkt.

"Slingerbultarna" benämns inte så ofta här på poeter, fint att du tog hit dem eftersom de är så många. :)
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP