Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde Bellman, kan la vi...

Randas borde dikter göras
blandas upp med glödstark färg
starka ord som långt kan föras
så de försätter berg!

Rakt i själens rum de hamnar
skriker ut sitt hopp sin tro
och om läsar´n gott dem famnar
har de fått ett extra bo!

Läses dikter uti mängder
breddas även läsar´ns syn
så i dikt han blir så slängder
blir nog nästa skald i byn!

Efter att ha publicerat texten
upptäckte jag den går att sjunga
till en Bellman melodi, ja gissa
vilken...





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-17 13:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härlig ton i denna!
2014-08-18

  Connie
Så härligt upplyftande! Blir glad av att läsa den!
2014-08-17

  ULJO
Härligt detta
2014-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Bra flyt i texten.
2014-08-17

  louisegirl
Kan det vara: hej och hå Ljungman jansson......;)

Mycket bra skrivet Ewa!


2014-08-17

  Knickedick
Dancing Queen?
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt