Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trubadur Tur





Stora Skugga
Vänta

Vid Lind Allén
På Åskvädret

Medan Regnbågen
Slår sitt Valv

I Sensommarkvällen

Tornseglarna har lämnat
oss
På väg mot Afrika.

Vi står under knotiga grenar
Och låter Regnet passera

Fem Sex Träd där framme
slår Blixten ned.

Och får våra inälvor
att dallra.


En Kräftskiva med Kulörta Lyktor
Lustiga Hattar i Lilla Slottsmatsalen.

Där Jorge står
Spelande på sin Cavaquinho.

Stora Skugga
Vänta

Än Slinker Kräftorna,Supen
Och de Glada Skratten ned

I Åskskrällda magar

* * *

Allt i Bellmans molldur
burna anda.




Tillägnat:
Dur och Moll Skratten
I Trubadurers Väna Lag.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-17 20:19



Bookmark and Share


  i af apa
kul & finurlig...
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP