Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

torskstoppet

Det är ju ingen hemlighet
att alla som har
lite mörkare hy är kriminella
det vet ju alla

Det är ju ingen hemlighet
att alla som
har fiskebåt dammsuger haven
det vet ju alla

Det är ju ingen hemlighet
att muslimska fäder
misshandlar ja mördar sina döttrar
det vet ju alla

Det är ju ingen hemlighet
att alla som fiskar
förstör bottnarna med sina redskap
det vet ju alla

Det är ju ingen hemlighet
att upprepar man en lögn
tillräckligt många gånger
så blir det en sanning

det är ju ingen hemlighet
att alla vill inte veta sanningen
då gör man
sin egen sanning

tb




Fri vers av tom boreland
Läst 459 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-03-31 22:18

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  ***Wicke***
Bra...
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland