Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ober Dängaren




Han har nollat sig själv,med ett
Iskallt strykjärn som frusit fast
djupt inne i Själen

Han går omkring bland Sammanträden
Konferenser och viktiga möten
Med ständig kyla och tyngd

Med titlar som Ingenjör och Professor
men ingen reagerar

Bara Hans Hund och Katt
Ruskar på huvudena

Och säger till varandra
Nåväl
Men han är vår kompis ändå
Gäsp!
Och har så trygga varma fötter

Här nere
Vid Brasans Sken.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-18 08:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgligt!
Tur att han har hund och katt
2015-03-21

  Valter Örn VIP
Så sorgligt och ensamt, bra skildrat.
2014-08-25

    ej medlem längre
bra denna!
2014-08-18

  KattenKin VIP
Haha, så underbart tragisk! ...så skrattet fastnar direkt.

Personligt tvistad, smart.
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP