Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode Till ett Flyktigt Minne




Jag kan se till molnens toppar

Här nere står jag,med mitt liv
Och mina Tankar.

De svävar högt idag
Som Lärkfalken ovanför

Väntar på en Buss som aldrig
Kommer

Därborta vid korsningen

Stod Lusgranen,mäktigt stor
Och Präktig

Under susande rådslag
Satt Luffarna

funderande över vilken
Ödets väg de skulle ta

Och delade Blodsugare
Med varandra


Nu står vi här.Med
våra smarta mobiler

som suger in våra
Tankar
Ut i etern

Väntandes
I en annan Tid

Några tilltufsade
Luffare på Vandring

I en kort stund
Av. .. ...Evighet

Det är nog Det
Rätta
Vad vi är


Tillsammans
Ändå!





Till Minne över Lusgranen som fälldes
På-30 talet,invid vägkorsningen.Ekolsunds Gård.....




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-18 13:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förbaskat bra!
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP