Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mötet med honom kan jag ge mig helt... jag föds och dör som kvinna och människa. En sådan smärta... en sådan njutning... Jag lever!


Kärlek bortom liv och död

Motstånden är oerhörda – Kärleken total
Leken är lycksalighet och lämnar inget val
Smärtan föder sanningar som älskar mitt i mig
Sanningar om mötet och kärleken till dig

Något dör och plågas men njutningen är full
då födelsen är större i mig för kärleks skull
Jag öppnas hela vägen - står naken inför Gud
Känner din beröring – ditt hjärta mot min hud

Jag skälver inför ljuset som speglar fullt och rent…
mitt liv är lagt helt i din hand – att avstå är för sent
Jag vet att vårat möte är det sista som jag gör
i samma stund det upphör min kropp förgås och dör

Jag älskar dig du Gud och man som föder mig som kvinna
Du skapar varsamt helt och sant dig själv en ren gudinna
Med öppet hjärta, naken fot jag vandrar tryggt på glöden
och följer dig vart steg du tar med glädje in i döden


Älskar dig bortom liv och död




Fri vers av Luminus
Läst 565 gånger
Publicerad 2006-03-31 22:56



Bookmark and Share


    Syrak
Det var en underbar dikt, som fångar sinnet helt och börjar färden i magiskt poesi. Bortom liv och död............. underbart!! Tack
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Luminus
Luminus