Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När slutar hjärtat att föda kärlek?

Ur skuggor formas ljus och hjärtat föder kärlek
när tar den eviga cirkeln slut, när får min själ inre ro?
Smärtan färgar av min vardag till en nattsvart kris
Fångad i det inre hör ingen mitt skri
Bespottad av kärleken och livet
Fastkedjad i en mörkt håla
Lever bara på minnen som längesen begravdes




Fri vers av Nafisa
Läst 429 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-18 19:04



Bookmark and Share


  GantzGraf
Dina dikter är så djupa. Dom gör mig djupt berörd. Tack.
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa