Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självporträtt

Pappas ögon, mammas leende

är föralltid sammanlänkade i mitt utseende 




Bunden vers av Nafisa
Läst 457 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-02 19:14



Bookmark and Share


  i af apa
va fint!
2017-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Men, så fint!
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa