Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Du är som en saga
en berättelse
en tidlös ocean

ankaren som knyter själen till livet
ordlösa gåtan som värmer bröstet
Och valutan i allt värdefulla




Fri vers av Nafisa
Läst 528 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-16 14:28



Bookmark and Share


  genni VIP
Mycket fint skrivet.
2017-05-03

  aol
Så fint skaldat
2017-03-03

  Schackpoeten VIP
"Valutan i allt värdefulla" genialt bra, grattis !
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa