Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på det som ger liv


väntan

det regnar
tomma brunnar
väntar på vatten




Fri vers av tom boreland
Läst 296 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-18 22:51

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Havsbris
regnet är livet... och det vet alla annars kan man lär sig med djuren :P


2014-11-25

  HelenaW
Med få ord fyller du den själsliga brunnen.. Tack!
2014-08-28

  anits VIP
Skönt att regnet kom, hoppas det blir vatten till brunnarna!
2014-08-18

  Daniel_78 VIP
har svårt att släppa denna,
den känns mycket större än den ser ut.
jag har också svårt att inte bunta ihop rad i och två, vilket jag uppskattar.
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland