Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag håller mig kvar

Jag förlåter dig, liv,
för sömnlösa nätter,
och ändlösa dagar.
Jag tackar dig, liv,
för kärleksfulla möten,
och meningsfulla stunder.
Jag håller mig kvar.
Det finns hjältar,
på vår jord.











Fri vers av Lehva VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-08-18 23:11



Bookmark and Share


  Magica VIP
Hoppingivande! :)
2014-08-28

  ResenärGenomLivet VIP
På gott och på ont...mest gott...
härligt skrivet...
2014-08-25

    ej medlem längre

Fantastiskt bra skrivet ..
2014-08-25

    ej medlem längre
Också du är en hjälte som återkom efter ett krig ingen borde få uppleva.
2014-08-19

  genni VIP
Ja, jag förstår... kram
2014-08-19

  Marita Ohlquist VIP
Härlig livsbejakande text!
2014-08-19

  Anya VIP
Jaa vi är alla vardagshjältar. Det ska jag tänka på idag.
2014-08-19

  i af apa
vackert! livet är endock, även om man är sömnlös...
2014-08-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet levs på gott och ont. Men vi vill ha det! Alla är inte kryp. Det finns hjältar och medmänniskor också. Fint skrivet!
2014-08-19

  KattenKin VIP
Väldigt vackert!
2014-08-19

  Angel of love
Håll fast vi livet, det har sina upp och ner gångar <3
2014-08-19

  Annie b'larsson VIP
Vacker hyllning till det hemska, men älskade LIVET! Fint...

Jag har också upplevt hjältarna, de håller uppe hoppet.
2014-08-19

  Connie
Fantastisk hyllning till livet och alla våra hjältar!
2014-08-18

    ej medlem längre
vacker hyllning
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP