Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och Tuppen Gol


Födelsens Myrten är en Doft
. . . . .som Blommar kort
Glöm den ej Bort

Högaktat vare vart Liv som Föds
på Jorden

Vare sig i Bosniens
Plommon blomstrande Landskap

Serengetis vida Savanner

Jakartas rostiga plåtskjul

Som uppe i Stillnadens Korpilombolo

Medmänsklighet är inget Evigt

Den måste ständigt Vattnas

Som en sipprande Källa av
Förståelsens insikt . . . Inuti


Amen


Piruett



Kuckeliku..!




Till Anna Lindhs minne . ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-19 01:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra text som avslutas med ett leende på mina läppar,bra!
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP